Onze klanten

YSM Infra

Als startende ZZP’er heb ik weinig verstand van financiële en/of fiscale zaken. Saddik TA&A heeft mij sinds het begin geadviseerd en de administratieve zaken op orde gesteld. Ook heeft Saddik TA&A mij voorzien van handige tips waardoor ik veel geld heb kunnen besparen. Zeer tevreden met Saddik TA&A als mijn boekhouder/adviseur!

Fitcity CulemborgFitcity CulemborgRachid Chakar (Eigenaar Fitcity Culemborg)

Als fanatieke sportliefhebbers zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze diensten. Hierdoor hebben wij weinig tot geen tijd om onze administratie op orde te brengen. Gelukkig handelt Saddik TA&A dit voor ons af. Naast het feit dat de administratieve werkzaamheden worden bijgewerkt zorgt Saddik TA&A ook ervoor dat we een inzicht krijgen in onze cijfers. Door middel van maandelijkse rapportage kunnen wij duidelijk zien hoe wij de afgelopen maand hebben doorbracht en zo nodig adviseerd Saddik TA&A ons waar wij bepaalde veranderingen kunnen doorvoeren. Erg tevreden met de service!

Moslim Kids EntertainmentMoslim Kids EntertainmentZ. Yousufi Directeur MK- Entertainment

Ik zocht een betrouwbare boekhouder die alle voordelen kon uitleggen,  en die ook meedenkt met je bedrijf en ervoor zorgt dat je groeit.

We zijn heel tevreden over Saddik TA&A, zeer flexibel, ten alle tijden bereikbaar en inmiddels laten we onze gehele administratie doen door Dhr. Saddik.

Ramzi’sRamzi’sWassim Ramzi (Eigenaar Ramzi’s)

Saddik TA&A is erg service gericht. Naast het feit dat de administratie altijd op orde is geeft Saddik TA&A ook ongevraagd advies dat goed van pas komt. Heeft kennis van de wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat we hierdoor niet de mist in lopen.

Grillroom Het KwartierGrillroom Het KwartierSoraya Haarmans (belangenvestrekker Grillroom Het Kwartier)

Wij zijn erg tevreden met Saddik TA&A. Onze voormalige boekhouder heeft er een rommeltje van gemaakt. Nadat we in contact zijn gekomen met Saddik TA&A heeft hij alle zaken op een zeer professionele wijze op orde gesteld. De achterstallige administratie was in no time weggewerkt, waardoor er nu rust en overzicht is. Goede service en een betrouwbare boekhouder.

Mancave BarbershopMancave BarbershopGuno Piqué (Eigenaar Mancave Barbershop)

’Saddik TA&A bied Mancave Berbershop rust op het gebied van fiscale en financiële zaken. Zo kunnen wij onze focus houden op het geen waar wij als bedrijf goed in zijn. Onze adviseur is ten alle tijden bereikbaar en geeft ons de juiste adviezen daar waar nodig is, zowel gevraagd als ongevraagd. Al met al is het voor ons een perfecte samenwerking. Wij houden ons bezig met onze ambacht en Saddik TA&A regelt de rest!